|Cont nou.
Adresa E-Mail:


Parola:


Parola Uitata

OSB

   Plăcile OSB sunt alcătuite din așchii de lemn subțiri și lungi. Datorită orientării încrucișate a așchiilor din straturile individuale, plăcile beneficiază de o stabilitate dimensională excelentă și au un grad ridicat de rezistență.

      Construcțiile din plăci OSB se folosesc într-o gamă de aplicații diverse și, sunt indicate datorită prețului mic, a durabilității si a eficienței crescute. Materialul are proprietăți care face facilă prelucrarea și asamblarea acestuia, astfel se poate realiza o casă de dimensiuni medii în doar câteva săptămâni.

     Reprezintă o alternativă eco-friendly față de materialele clasice. Dacă într-un an s-ar construi 100.000 de case din materiale pe bază de lemn, emisiile de CO2 s-ar reduce cu 3 milioane de tone!

    Prin folosirea plăcilor OSB construcția dumneavoastră se va bucura de o izolare termică mult mai ridicată, rezistență sporită la mișcările seismice (datorită flexibilității materialului si masei reduse a construcției) dar veți face și economie de beton sau alte materiale necesare unei case.

ListaGrid
Produse pe pagina:
Sortare dupa:
Din cauza unor probleme logistice dar si a noilor schimbari GDPR, pe o perioada nedeterminata, nu vom mai onora comenzile plasate. Multumim pentru intelegere, Echipa Fabio.