|Cont nou.
Adresa E-Mail:


Parola:


Parola Uitata

Termeni & Conditii

1.   Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.delafabio.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. Materiale de la Fabio isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, Materiale de la Fabio isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software utilizate pentru functionarea site-ului. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Tot continutul site-ului www.delafabio.ro este proprietatea SC FABIO TRADE 2002 SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al SC FABIO TRADE 2002 SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.delafabio.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

2. Confidentialitatea informatiilor

Informatiilele furnizate catre www.delafabio.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. Materiale de la Fabio nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si, nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Materiale de la Fabio isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Materiale de la Fabio respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.delafabio.ro si SC FABIO TRADE 2002 SRL se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.delafabio.ro si SC FABIO TRADE 2002 SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.delafabio.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.delafabio.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Materiale de la Fabio nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Preturile din comenzile electronice generate automat sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al Materiale de la Fabio.
Taxa verde nu este inclusa in pretul afisat pe site pentru produsele electrice unde este cazul.
Materiale de la Fabio nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe siteul www.delafabio.ro cauzate de diferite erori in afisarea acestora pe site-ul www.delafabio.ro.
Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda, Materiale de la Fabio nu poate garanta pretul si termenul de livrare.
Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al Materiale de la Fabio.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.delafabio.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.

Materiale de la Fabio isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Materiale de la Fabio nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit. 

Greseli de tiparire. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.delafabio.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila. 

 Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie unde este cazul.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Materiale de la Fabio. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate şi manuale, destinate emiterii facturilor de servicii, colectarea creanţelor legate de acestea precum şi rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfaşurata de SC FABIO TRADE 2002 SRL.

Datele dumneavoastra sunt necesare emiterii facturilor de servicii, colectarea creanţelor legate de acestea precum şi rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfaşurata de SC FABIO TRADE 2002 SRL. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciilor.

Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Materiale de la Fabio şi sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanelor vizate (clienţii www.delafabio.ro) şi bancilor la care clienţii au deschise conturi şi pe care le-au comunicat www.delafabio.ro

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitaţi stergerea datelor*

 

14 de zile drept de retur

Legea privind drepturile consumatorilor, prin intermediul ordonantei de urgenta nr. 34/2014

Cum functioneaza?

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la www.delafabio.ro.  Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie completat formularul de retur de pe site, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face prin intermediul serviciilor de curierat sau in showroom-ul www.delafabio.ro. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

 Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.

 Acest serviciu nu este aplicabil resellerilor care achizitioneaza produse din oferta www.delafabio.ro.

Pasii care trebuie urmati:

1. Completarea FORMULARULUI DE RETUR si trimiterea lui atasat intr-un e-mail pe adresa contact@delafabio.ro sau prezentarea personala in vederea returnarii produsului in showroom-ul de unde acesta a fost achizitionat.
2. Expedierea produsului/produselor catre Materiale de la Fabio.
3. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:
- Mentionarea pe documentul de transport a numarului de retur (numarul comunicat in momentul completarii formularului de la pct 1);
- Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original);
inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Destinatar: SC FABIO TRADE 2002 SRL/Materiale de la Fabio
Adresa: Strada Industriilor nr 50, sector 3, Bucuresti
Numar Retur: ****

Inlocuire sau retur bani

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre Materiale de la Fabio, in contul indicat la completarea formularului.

Exceptii

Nu se accepta produse care prezinta urme de uzura, deteriorari, au fost desigilate, nu prezinta bon/factura fiscala sau certificate de garantie unde este cazul.

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
l. Produsul a fost adus pe "comanda speciala" *(COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii (a unui avans), in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.
2. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;
3. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
 

De retinut

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, şocuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garanţie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide neacceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Pentru comenzile achitate in avans, clientul poate solicita renunţarea la comanda numai daca aceasta nu face parte dintr-o comanda speciala* iar returul banilor se face in termen de maxim 30 zile in contul din formularul de retur trimis de client.

Conform legislatiei in vigoare, renunţarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeaşi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul inital (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achiziţionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Din cauza unor probleme logistice dar si a noilor schimbari GDPR, pe o perioada nedeterminata, nu vom mai onora comenzile plasate. Multumim pentru intelegere, Echipa Fabio.